Alta socis

ACCÉS NOMÉS PER SOCIS IGEME

El contingut que intenta veure és únicament per a socis de l’associació IGEME.
Si ja ets SOCI prem aquí per accedir-hi.

L’associació IGEME és una associació sense ànim de lucre que promou programes formatius relacionats amb la difusió de la Music Learning Theory d’Edwin Gordon i sosté una comunitat viva d’aprenentatge de tots els professionals que incorporen la MLT en les seves pràctiques educatives tant a Espanya com a l’Amèrica llatina.

FES-TE SOCI

AVANTATGES DELS SOCIS

– Subscripció a la revista mensual AUDIT amb continguts pedagògics de gran qualitat: vídeos de professores formadores de l’IGEME i de professors convidats als cursos de formació, repertori de cançons amb partitures, àudios i suggeriments d’activitats, fòrum de debat sobre temes d’interès general, etc.
– Grans avantatges i descomptes en els cursos de formació i (no disponible per a socis internacionals) en els productes de la nostra botiga.
– Participació en una comunitat activa d’aprenentatge i pràctica docent d’alt nivell.
– Formar part del directori de professors GORDON.
– Ser membre de l’Associació IGEME ens comunica amb altres associacions GORDON, ens fa part de la Comunitat GORDON internacional, connectant-nos amb grups, professors i famílies que comparteixen la nostra mateixa visió, interessos i valors. És una manera d’enriquir-nos els uns als altres i de generar un nou model d’ensenyament musical al nostre país.

Les quotes dels socis s’utilitzen per:
– Generar continguts de la revista AUDIT que enriqueixin la pràctica dels professors GORDON.
– Organitzar cursos de formació per a professors en diferents formats, cursos que els permeten millorar la seva tasca docent, essent part activa de programes renovadors de l’ensenyament musical a Espanya.
– Organitzar cursos d’alt nivell amb professors dels EUA i Europa, que mantinguin al professorat motivat i reciclatge per poder utilitzar cada dia més i millor la MLT a les seves classes.
– Difondre la MLT entre els professors de música del nostre país i de Llatinoamèrica.
– Formar part de la GIML (Gordon Institute of Music Learning) dels EEUU i de la Federació Europea d’Instituts i Associacions Gordon.