APRENENTATGE D'AQUESTA ESTAPA

Al nostre espai de trobada de socis m'agradaria proposar per a aquest mes, compartir els aprenentatges que hem pogut realitzar durant aquests mesos gràcies a la pandèmia, com una manera de centrar-nos en l'aspecte positiu que tota situació comporta, fins i tot les que semblen tan negatives com la que vivim actualment.

Per part meva sens dubte hi ha hagut molts i certament alguns molt positius. Destacaria els següents:

-Manejo de plataformes en línia que em permetran també en el futur donar resposta a situacions que abans no concebia. Per exemple, recuperació de classes, trobades informatives per a famílies, concerts virtuals, etc.

-Explorar i descobrir noves formes de comunicació i dinàmiques que funcionen molt bé al medi virtual. Això ha obert per exemple, plans formatius en línia que ens permeten donar oferta formativa a grups de persones que per llunyania física és molt complicat, si no impossible.

-En general, i en un aspect més emocional, ha estat molt gratificant experimentar la meva pròpia capacitat d'adaptació i aprenentatge, així com la de les persones que m'envolten. També sentir la solidaritat i el suport de tots els que formen part dels projectes de Música amb Cor i IGEME.

Quins serien els aprenentatges que més destacaries? Comparteix i crea xarxa!

Marisa Pérez

Ingressa al teu compte

Contacte

Estarem encantades de contestar qualsevol dubte que tinguis. Deixa'ns un email o omple el formulari.

Nom
Email
Missatge