CURS 2020/21-nivell 2

Certificació Professor d'Educació Musical Primerenca

CURS 2020/21 nivell 2

“JUGANT AMB LA MÚSICA” Nivell 2

Duración

56 hores

Destinatarios

MODALITAT CERTIFICACIÓ

Professionals de l'educació musical en general i musicoterapeutes.

MODALITAT FORMACIÓ

Professor/as de col·legis educació infantil, educadores de escoles bressols.

Certificación

En la modalitat certificació, IGEME entregarà un certificat als participants que els acredita haver superat amb èxit les habilitats necessàries per ser professor d’educació musical primerenca segons la MLT.

Per tal de rebre aquesta certificació cal assistir al total de les hores programades i realitzar amb suficiència les tasques que s’indiquen durant la formació.

Si alguna persona s’hagués registrat en aquesta modalitat però no mostrés suficient capacitat per a realitzar les tasques proposades amb èxit, les professors de l’equip IGEME podran desviar la seva participació cap a la modalitat formació al llarg del curs.

En la modalitat formació, IGEME entregarà un certificat justificatiu d’haver rebut la formació musical especificant el nombre d’hores lectives. Els requisits d’assistència i els treballs a realitzar estan dins el programa formatiu.

Per absències per causes majors, sisplau llegeixin el reglament que IGEME té al respecte i que reben per email tots els participants de la certificació. 

Contenidos

Curs teòric-pràctic dirigit a totes les persones interessades en l’ensenyament de la música en la primera infància, des dels 0 fins als 6 anys d’edat.

El programa formatiu Certificació de professor/a d’educació musical primerenca d’IGEME consta de dos nivells.

En el primer nivell es posen les bases musicals i metodològiques de l’etapa de 0 a 6 anys, aprofundint en les dinàmiques característiques de l’etapa de 0 a 3 anys.

Al segon nivell s’aprofundeix en les bases musicals i metodològiques de l’etapa de 0 a 6 anys, alhora que es tracten les dinàmiques pròpies de 3 a 6 anys.

A l’acabar el programa, els assistents tindran eines suficients –un repertori ric, ampli i variat; múltiples recursos; capacitat de crear objectius comprensius seqüenciats- per poder acompanyar en el desenvolupament musicals als nens des del naixement fins als 6 anys, segons els principis descrits per Gordon a la seva Teoria de l’aprenentatge musical (MLT).

A través d’aquest programa formatiu, els participants adquiriran les eines necessàries per a desenvolupar un programa d’educació musical primerenca en qualsevol àmbit educatiu: escoles de música que vulguin començar amb aquesta etapa, recursos d’aula a educació infantil i escola pressol, musicoterapeutes o persones interessades en desenvolupar el seu propi programa en centres cívics o sales de cultura d’ajuntaments o privats.

Edwin Gordon ha desenvolupat la metodologia més destacada a nivell mundial en aquesta àrea educativa musical. Pots esdevenir un pioner en el teu àmbit aconseguint una qualificació professional d’alt nivell.

Es treballarà:

-            Musicalitat: Exploració del moviment i dels modes i les mètriques musicals.

-            Repertori: Adequat a aquesta edat segons els principis de Gordon. Treball amb patrons rítmics i tonals.

-            Activitats: Creació i desenvolupament d’activitats segons les diferents etapes.

-            Creativitat: Els participants aprendran a crear les seves pròpies cançons i recitats.

-       Teoria de l’aprenentatge musical de Gordon: Coneixement de les eines teòriques que sostenen les pràctiques desenvolupades.

 

-         Pràctiques: Tots els participants tindran ocasió de posar en pràctica les habilitats i continguts treballats durant la formació i rebre guia específica per a la seva evolució.

 

PROGRAMAS ESPECÍFICOS

(Pulsar para ver el programa específico de cada ciudad)

Precio

Hi ha dos sistemes de pagament per a ambdues modalitats:

a.     750€.

Reserva de plaça 250€ per Paypal, transferència bancària o pagament amb targeta de crèdit, i abonament de 500€ en efectiu el primer dia de la formació.

Inclou el cost de la quota de soci IGEME durant un any. Consulteu els avantatges de ser soci IGEME a www.igeme.es

 

b.     850€.

Pagament en cinc terminis:  Reserva de plaça 250€; octubre 150€; novembre 150€; desembre 150€; gener 150€. A través de Paypal transferència bancària o pagament amb targeta de crèdit.

Inclou el cost de la quota de soci IGEME durant un any. Consulteu els avantatges de ser soci IGEME a www.igeme.es

Información/Inscripción

info@igeme.es

+34 644 415 452 (Natalia Fisac-IGEME)

Descargar Programa General

Inscripción Online

Si ya está inscrito en este curso y necesita realizar un pago, por favor, pulse aquí

INSCRIPCIÓN EN CURSOS DE CERTIFICACIÓN

PASO 1: Rellenar formulario de inscripciónAunque no ejerzas, quiere decir que tienes un grado superior de magisterio o el master de profesorado (antiguo CAP), obligatorio desde 2009.

INSTRUCCIONS PER A LA INSCRIPCIÓ

  1. Emplena el formulari d’inscripció de l’esquerra.
  2. La teva plaça queda confirmada al moment d’abonar la quantitat corresponent, al compte següent: ES63 2038 1756 8860 0063 5270, a nom d’IGEME.
  3. Hi ha dos sistemes de pagament:
    • 750 euros. Reserva de plaça 250 euros per transferència, Paypal o targeta de crèdit. Abonament en efectiu de la resta, el primer dia de la formació. (Inclou la quota de soci gratuïta per un any).
    • 850 euros. Abonament per transferència, Paypal o targeta de crèdit, en 5 terminis: 250+150+150+150+150. La primera quota al moment de la reserva de plaça i les altres quatre quotes en mesos consecutius d’octubre a gener. (Inclou la quota de soci gratuïta per un any).
  4. Al fer la certificació, IGEME regala la quota d’un any com a soci, per als que encara no en siguin, amb accés a nombrosos recursos didàctics. Per veure en què consisteix ser soci, visita el nostre web www.igeme.es, a l’apartat àrea de socis.
  5. No es retornen els diners per cancel·lacions. En cas de causa mèdica degudament justificada s’emet un cal sense caducitat per utilitzar en qualsevol dels nostres programes de formació.
  6. Consulta aquí la normativa d’absències de la certificació. Descarregar.