LA MLT APLICADA AL PIANO – Tarragona

Cursos de Formació Instrumental

La MLT aplicada al piano · TARRAGONA

Nivell bàsic

TARRAGONA

RECONOCIDO POR EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT

Duracción

26 hores

Destinataris

Professors de piano de qualsevol àmbit: privats, escoles de música o conservatoris.

Professors/es

Marisa Pérez

Professora certificada per l’Institut Gordon d’Educació Musical a EEUU

Directora d’IGEME

Direcció

Escola Municipal de Música
Carrer d'Armanyà 10
43004 TARRAGONA

Calendari

SESSIÓ 1
dissabte 25-01-2020
diumenge 26-01-2020

SESSIÓ 2
dissabte 14-03-2020
diumenge 15-03-2020

Horarios

Dissabtes de 10:00 a 14:30 i de 15:30 a 19:30
Diumenges de 10:00 a 14:30

Certificacion

Certificació Professor/a de Piano nivel 1

Continguts

Curs teòric pràctic dirigit a tots els professors de piano que vulguin desenvolupar un aprenentatge basat en la comprensió auditiva.

Al voltant del concepto central d'"auditaron", que significa escoltar música amo comprendió, es plantejarà una manera d'abordar l'aprenentatge del piano totalment diferent als plantejaments tradicionals basats en l'escriptura i el solfeig teòric. Tractarem com des d'un aprenentatge de la música de manera auditiva i sensitiva, l'acostament al piano es produeix d'una manera más fluïda tècnicament i interpreptativament.

Activitats com el moviment, el cant i especialment la improvisació i l'aprenentatge del repertori sense partitura, obren la porta a una classe de piano on la música i la creativitat enriqueixen a cadascun dels nostres alumnes. Així s'estableix la base per a una relació satisfactòria i comprensiva per tota la vida.

Seguinte la seqüência d'aprenentatge proposada per Edwin Gordon en la seva Teoria de l'aprenentatge musical (MLT) es veurà com guiar ale nens dins del solfeig tonal i rítmic, així com a la creació de les seves pròpies idees musicals, a través de la improvisció i com tot això es plasma al piano.

Es treballarà el repertori i exemples d'activités apropiados per l'inici de l'aprenentatge de l'instrument des dels 4 anys.

 

 

Preu

320€

270€ (socis IGEME) 

Informació / Inscripció

info@igeme.es

644 415 452
915 535 502 (Natalia Fisac)

Descarregar Programa TARRAGONA

Si ja està inscrit en aquest curs i necessita realitzar un pagament, si us plau, premi aquí

INSCRIPCIÓ EN CURSOS DE FORMACIÓ

PAS 1: Omplir formulari d'inscripcióEncara que no exerceixis, vol dir que tens un grau superior de magisteri o el màster de professorat (antic CAP), obligatori des de 2009.

INSTRUCCIONS PER A LA INSCRIPCIÓ

  1. Omple el formulari de l'esquerra i adjunta el rebut de l'abonament de la matrícula.
  2. La teva plaça queda confirmada en abonar la quantitat corresponent a la inscripció amb targeta de crèdit, PayPal o per transfèrencia bancària al compte ES63 2038 1756 8860 0063 5270, a nom de l’IGEME.
  3. Si et fas soci en el moment de la inscripció rebràs un 20% de descompte.
  4. Per tenir el descompte de soci has d'estar donat d'alta en el moment de realitzar el curs, no només en el de realitzar la inscripció.
  5. Per veure els avantatges de fer-te soci accedeix a l'àrea de socis al nostre web www.igeme.es
  6. El termini per a sol·licitar factura dels pagaments és de 15 dies des que es realitza. Fora d'aquest termini IGEME no podrà donar cap factura, tan sols un justificant d'abonament.
  7. No es tornen els diners per cancel·lacions. En cas de causa mèdica degudament justificada s'emet un val sense caducitat per utilitzar en qualsevol dels nostres programes de formació.