L’MLT APLICADA AL PIANO – Barcelona – Nivell 1

Cursos de Formació Instrumental

L'MLT aplicada al piano - BARCELONA

Nivell 1 - bàsic

BARCELONA

Duración

26 hores

Destinatarios

Professors de piano de qualsevol àmbit: privats, escoles de música o conservatoris.

Profesores/as

Marisa Pérez

Professora certificada per l’Institut Gordon d’Educació Musical a EEUU

Directora d’IGEME

Dirección

Kiddy Musics
Carrer Roger de Flor 291
08025 BARCELONA

Calendario

SESSIÓ 1
Dissabte 14-11-20
Diumenge 15-11-20
SESSIÓ 2
Dissabte 23-01-21
Diumenge 24-01-21

Horarios

Dissabtes de 10:00 a 14:30 i de 15:30-19:30.
Diumenges de 10:00 a 14:30.

Certificacion

Certificació Professor/a de Piano nivell 1

Contenidos

Curs teòric pràctic dirigit a tots els professor de piano que vulguin desenvolupar un aprenentatge basat en la comprensió auditiva de la música. 

Entorn del concepte central de "audiation", que significa escoltar música amb comprensió, es plantejarà una forma d'abordar l'ensenyament del piano totalment diferent als plantejaments tradicionals basats en l'escriptura i el solfeig teòric. Tractarem com des d'un aprenentatge de la música de manera auditiva i sensitiva, l'acostament al piano es produeix d'una manera més fluida tècnica i interpretativament. Activitats com el moviment, el cant i especialment la improvisació i l'aprenentatge de repertori sense partitura, obren la porta a una classe de piano on la música i la creativitat enriqueixen a cadascun dels nostres alumnes. Així s'estableix la base per a una relació satisfactòria i comprensiva per a tota la vida. 

Seguint la seqüència d'aprenentatge proposada per Edwin Gordon en la seva Teoria de l'aprenentatge musical (MLT) es veurà com guiar els nens dins del solfeig tonal i rítmic, així com a la creació de les seves pròpies idees musicals, a través de la improvisació i com tot això es plasma en el piano. Es treballarà repertori i exemples d'activitats apropiades per al començament en l'instrument des dels 4 anys.

 

Precio

320€

270€ (per socis IGEME) 

Información/Inscripción

info@igeme.es

644-415-452
915 535 502 (Natalia Fisac)

Descargar Programa BARCELONA

Si ya está inscrito en este curso y necesita realizar un pago, por favor, pulse aquí

INSCRIPCIÓN EN CURSOS DE FORMACIÓN

PASO 1: Rellenar formulario de inscripciónAunque no ejerzas, quiere decir que tienes un grado superior de magisterio o el master de profesorado (antiguo CAP), obligatorio desde 2009.

INSTRUCCIONS PER A LA INSCRIPCIÓ

  1. Omple el formulari de l'esquerra i adjunta el rebut de l'abonament de la matrícula.
  2. La teva plaça queda confirmada en abonar la quantitat corresponent a la inscripció amb targeta de crèdit, PayPal o per transfèrencia bancària al compte ES63 2038 1756 8860 0063 5270, a nom de l’IGEME.
  3. Si et fas soci en el moment de la inscripció rebràs un 20% de descompte.
  4. Per tenir el descompte de soci has d'estar donat d'alta en el moment de realitzar el curs, no només en el de realitzar la inscripció.
  5. Per veure els avantatges de fer-te soci accedeix a l'àrea de socis al nostre web www.igeme.es
  6. El termini per a sol·licitar factura dels pagaments és de 15 dies des que es realitza. Fora d'aquest termini IGEME no podrà donar cap factura, tan sols un justificant d'abonament.
  7. No es tornen els diners per cancel·lacions. En cas de causa mèdica degudament justificada s'emet un val sense caducitat per utilitzar en qualsevol dels nostres programes de formació.