MOMENTS ESPECIALS

Durant uns quants mesos vam estar compartint els moments de crisi dins de les classes d'educació musical primerenca. Avui per acabar el curs plens d'optimisme i satisfacció per la feina feta m'agradaria proposar el tema oposat: moments culminants de les nostres classes.

M'encantaria que compartissim que moments són especialment bons o gratificants dins de les nostres classes, moments en què ens agradaria tenir una càmera preparada per no perdre'ns-ho.

Per part meva crec que posaria en el primer lloc un moment que es va produir en les meves primeres classes amb nadons. Al meu costat hi havia un nadó d'uns 15-18 mesos que tenia una connexió emocional molt intensa amb la música. Recordo que estava cantant una cançó frigia (encara que no recordo exactament quina) i reptant com va poder es va acostar a mi, va pujar a la meva falda i es va quedar molt quietet mentre s'estrenyia contra mi i es quedava molt molt quiet, com volent sentir la vibració. Va ser difícil continuar cantant per l'emoció que em va fer. Per als que seguiu el meu Facebook és justament el nadó que apareix amb mi a la meva foto de perfil. Va ser sens dubte un moment cim inoblidable, d'aquells que marquen el teu camí.

Animeu-vos i compartiu amb tot/es els vostres moments inoblidables o aquells que més us satisfà de la vostra tasca.

Marisa Pérez

Ingressa al teu compte

Contacte

Estarem encantades de contestar qualsevol dubte que tinguis. Deixa'ns un email o omple el formulari.