ESPAI PER COMPARTIR

AUDIT GENER 2021 · ESPAI DE TROBADA

 

A l'inici d'aquesta tardor totes les sòcies de l'Institut Gordon d'Educació Musical van ser convidades a participar-hi procés d'avaluació de l'Àrea de Socis. Es va canalitzar aquesta participació mitjançant una enquesta anònima que van respondre 51 persones. Compartim amb vosaltres la lectura de les respostes, aprofitant per comunicar decisions de millora preses sobre això.

 

Sobre la revista mensual online Audit

La valoració dels diferents apartats és molt positiva, destacant el Vídeo mensual, amb una puntuació mitjana de 9'4 sobre 10; seguit per l'apartat de les Sis cançons o recitats amb partitura, àudio i propostes d'activitats (8'92). En tercera posició, l'Espai de trobada compta amb una valoració mitjana de 7,98. La valoració global que es dóna a la revista és de 8'79 punts.

 

 

 

 

És destacable que una de cada tres persones que han participat a l'enquesta han tingut problemes per accedir als seus continguts. Gairebé tots els casos s'han resolt immediatament contactant amb l'equip IGEME, però hi ha un 7'8% de problemàtiques que no s'han aconseguit resoldre. La responsable de l'Àrea de Socis enviarà una comunicació per email per detectar aquestes problemàtiques i així poder trobar-los solució.

 

 

 

 

Sobre el grup tancat de Facebook

Amb una valoració mitjana de 7'52 sobre 10, el 58'8% de les participants a l'enquesta forma part del grup. Per participar-hi, podeu sol·licitar l'accés a través de la mateixa pàgina de Facebook i us donarem pas.

 

 

 

La majoria de participants (66'7%) participa amb la lectura dels temes proposats, però sense aportar de forma activa. I un 27'8% no hi participa de cap manera. Us animem a enriquir els debats, comentar entrades i fer propostes de tota mena!

 

 

Sobre les trobades virtuals realitzades el 2020

El 30 de maig i el 4 de setembre de 2020, l'IGEME va organitzar dues trobades virtuals, a través de la plataforma Zoom i de forma gratuïta, per compartir experiències i tractar idees i eines a l'entorn de la docència del nostre àmbit amb el repte de bregar amb la pantèmia de la COVID-19.

 

El 58'83 de les sòcies que han respost a l'enquesta han participat en una o totes dues trobades.

 

 

La durada de dues hores ha estat valorada com a molt adequada per la pràctica totalitat de les respostes (94,3%). Els temes i continguts tractats s'han valorat amb un 4'69 sobre 5.

 

 

 

 

També l'organització i les formes de participació han comptat amb una valoració excel·lent (4'91 sobre 5). La valoració global d'aquestes trobades és de 9'43 punts, una puntuació més que excel·lent i ens anima a pensar en futures ocasions.

 

 

Sobre el fet de ser sòcia de l'IGEME

 

 

Els elements de ser sòcia han quedat ordenats així a partir de les votacions:

  1. Formar part duna comunitat educativa que promou una educació musical basada en un nou paradigma educatiu (89'8%).
  2. Comptar amb el recurs mensual Audit en línia (81'6%).
  3. Participar a les trobades de sòcies (53'1%).
  4. Comptar amb descomptes en cursos de formació (53'1%).
  5. Rebre la informació dels cursos de formació (42'9%).
  6. Formar part de la borsa de professores MLT (20'4%).
  7. Fer part del grup tancat de Facebook (12'2%).

 

 

 

La valoració general del fet de ser sòcia és de 8'78 punts.

 

Moltes gràcies per tots els suggeriments que heu comentat a tots els apartats. Seguirem treballant per aplicar millores per a les sòcies, incidint en primer terme aquest 2021, en l'accessibilitat i visibilitat de la revista Audit a la web, millorant el sistema de subscripcions, i estudiant els temes de discussió i per a les futures trobades, partint de les idees que heu aportat.

 

Us recordem el contacte directe amb la responsable de l'àrea de sòcies: [email protected] per afegir qualsevol comentari.

Ingressa al teu compte

Contacte

Estarem encantades de contestar qualsevol dubte que tinguis. Deixa'ns un email o omple el formulari.