PRESENTACIÓ DELS CURSOS DE FORMACIÓ 2016-17

Per a aquest curs acadèmic 2016-17 ens esperen unes oportunitats d'or per aprofundir en la teoria de l'aprenentatge musical d'Edwin Gordon, de la mà de professionals convidats d'Itàlia i els Estats Units, a part de les formacions de la Certificació en professor de música a la primera infantesa, impartides per Marisa Pérez i Eli Pujol, directora i subdirectora d'IGEME respectivament.

 

Les certificacions aquest curs tindran lloc a Madrid, Barcelona, Tarragona, Bilbao, Sevilla i Lugo. L'estructura és de quatre caps de setmana, amb catorze hores lectives cada cap de setmana repartides entre el dissabte al matí i la tarda, i el diumenge al matí; incloent sessions pràctiques amb musicalitat i repertori, sessions de teoria, pràctiques amb nadons i famílies, exercicis en grup, etc. Alguns cursos ja han començat i la majoria tenen les places cobertes! Contacta amb [email protected] per consultar si queden places a la teva ciutat més propera.

Per a l'etapa de sis a deu anys, comptarem al desembre amb el professor Arnolfo Borsacchi a Madrid. En aquest curs de dotze hores lectives es treballarà a l'entorn de les activitats de classe i sobre la seqüència d'aprenentatge musical dels infants a l'etapa principalment de l'educació primària: dels sis als deu anys.borssachi

Borsacchi és formador internacional de la Music Learning Theory, professor de l'Audiation Institute d'Itàlia, i membre del Quartet Gordon.

L'Audiation Institute és una associació educativa que des de l'any 2013 treballa per a la divulgació de la Music Learning Theory de Gordon. El Quartet Gordon organitza concerts per a nadons amb música sense paraules, el moviment i la veu són protagonistes. Podeu veure un exemple aquí: https://youtu.be/T9nyVihr9dc

El curs tindrà una durada de dotze hores lectives i va dirigit a professors de música de qualsevol àmbit i etapa educativa. Les dates són els dies 3 i 4 de desembre del 2017 a l'Escola Música amb cor. C. Esquilache 2-12, de Madrid.

Per als professors de piano, tindrem l'oportunitat de conèixer l'aplicació a aquest instrument de la Music Learning Theory de Gordon, amb un curs introductori conduït per Marisa Pérez els dies 18 i 19 de febrer del 2017 a Madrid, ia continuació la possibilitat d'aprofundir més amb una professora convidada dels Estats Units: Marilyn Lowe. Marilyn Lowe és la persona de referència a nivell internacional en el camp de l'aplicació de la teoria de Gordon al piano. Marilyn va conèixer Gordon quan ja havia arribat a la seva maduresa musical i quan comptava amb una àmplia experiència com a professora de música i de piano. marilyn-loweTot i que el plantejament que va descobrir va ser tan diferent del que havia experimentat fins aquell moment, va decidir sense cap dubte capbussar-se en aquest nou món, arribant a desenvolupar una col·lecció de més de vint-i-cinc publicacions didàctiques per a l'aprenentatge del piano seguint la seqüència de descrita per Gordon. Tot i la seva avançada edat, Marilyn viatja incansablement per tot el món formant grups de professors de piano en l'aplicació de la MLT al piano. Podeu conèixer més a fons la seva feina a www.musicmovesforpiano.com

El curs introductori a càrrec de la directora d'IGEME, Marisa Pérez, és una eina d'or imprescindible per endinsar-se en el vocabulari, els patrons i les activitats en què s'aprofundirà al maig amb la professora Lowe.

Entre finals de maig i principis de juny tindrem l'oportunitat per primera vegada a Madrid ia Barcelona de conèixer la Dra. Wendy Valerio. Valerio és la responsable del departament d'Educació primerenca a la Universitat de Carolina del Sud, als Estats Units.Aquesta universitat està situada a Columbia, on va viure Gordon.Wendy Valerio va treballar allà amb Gordon a l'Escola de música de la Universitat, colze a colze . Van crear junts materials de capçalera com Music Play i altres publicacions que podeu trobar a www.giamusic.com wendy-valeri

Tant a Madrid com a Barcelona, Valerio dirigirà dos cursos amb dos centres d'atenció diferents: el primer se centrarà a la primera etapa de l'audició preparatòria (de zero a tres anys) i la segona versarà sobre la segona etapa (de tres a sis anys).

Seran cursos amb teoria i pràctica: tindrem l'oportunitat de veure Wendy en acció, treballant amb nens d'aquestes edats. És un luxe aprendre d'aquesta gran professional, i una mena que ens pugui visitar a Barcelona ia Madrid. No us la perdeu!

 

 

 

Ingressa al teu compte

Contacte

Estarem encantades de contestar qualsevol dubte que tinguis. Deixa'ns un email o omple el formulari.