Fer-se Soci

Avantatges dels Socis

Participació al programa mensual AUDIT, de suport permanent a l'aplicació de la MLT a l'aula. Aquest programa consta de:

-Revista bimensual amb vídeos de professores formadores de IGEME i de professors convidats als cursos de formació, sobre diferents temes i etapes del desenvolupament de l'audiació a l'aula.

-Vídeos de participants a la certificació presentant les seves pròpies cançons amb propostes d'activitat.

-Seminaris en línia bimensuals gratuïts sobre diferents temes de l'aplicació de la MLT a l'aula, impartits per professores formadores de IGEME.

-Conferència anual online: ESPAI DE TROBADA PER A SOCI@S IGEME.

-Possibilitat de participar en programes específics de mentoring grupal o individual tals com:

—Mentoring personalitzat de les professores IGEME.

- Desenvolupament de l'audiació per a docents de música.

-Possibilitat de participar al programa de FORMACIÓ CONTÍNUA IGEME:

—Assistir a caps de setmana solts a triar dins dels programes de CERTIFICACIÓ presencial o online, per tal de consolidar, refrescar o aprofundir coneixements. Preu de 50€ per cap de setmana, sempre sota disponibilitat de plaça.

-Tenir grans avantatges i descomptes en els cursos de formació i en els productes de la nostra botiga.

-Participar en una comunitat activa daprenentatge i pràctica docent dalt nivell.

-Formar part del directori de professors GORDON.

Ser membre de l'Associació IGEME ens comunica amb altres associacions Gordon, ens fa part de la Comunitat Gordon internacional, connectant-nos amb grups, professors i famílies que comparteixen la nostra mateixa visió, interessos i valors. És una manera d'enriquir-nos els uns als altres i de generar un nou model d'ensenyament musical al nostre país.

L'associació IGEME és una associació sense ànim de lucre que promou programes formatius relacionats amb la difusió de la Music Learning Theory d'Edwin Gordon i sosté una comunitat viva d'aprenentatge de tots els professionals que incorporen la MLT a les seves pràctiques educatives tant a Espanya com a Amèrica Llatina.

Les quotes dels socis s'utilitzen per a:

  • Poder generar continguts de la revista AUDIT que enriqueixin la pràctica dels professors GORDON.
  • Fer possible que es puguin organitzar cursos de formació per a professors en diferents formats, cursos que els permeten millorar la tasca docent, i és part activa de programes renovadors de l'ensenyament musical a Espanya.
  • Poder organitzar cursos d'alt nivell amb professors dels EUA i Europa, que mantinguin el professorat motivat i reciclat per poder utilitzar cada dia més i millor la MLT a les classes.
  • Dur a terme una tasca de difusió de la MLT entre els professors de música del nostre país i de Llatinoamèrica.
  • Poder ser part de la GIML, Gordon Institute of Music Learning, dels EUA i de la Federació Europea d'Instituts i Associacions Gordon.

Ingressa al teu compte

Contacte

Estarem encantades de contestar qualsevol dubte que tinguis. Deixa'ns un email o omple el formulari.