Quarta promoció de professors i professores certificats en educació musical primerenca de l’Institut Gordon d’Educació Musical nivell 1. Professorat pioner format a Madrid, Barcelona, Murcia, Sevilla i Mallorca.

Primera promoció de professors i professores certificats en educació musical primerenca de l’Institut Gordon d’Educació Musical nivell 2. Professorat pioner format a Garragona i Madrid.

Segona promoció de professors i professores formats en l’aprenentatge del piano nivell 1 de l’Institut Gordon d’Educació Musical.
Professorat pioner format a Madrid i a Barcelona.

IGEME a Chile 2018.

Curs a Santiago de Chile amb Música Educa de la Fundació Ibañez Atkinson.

Panguipulli amb el projecte Vive la Música

Cinquena promoció de professors i professores certificats en educació musical primerenca de l’Institut Gordon d’Educació Musical 2019

Córdoba (ARGENTINA)
Professo/r/as de Argentina, Paraguay, Brasil, Uruguay, Chile, Guatemala, Ecuador y Colombia

MUSIC LEARNING THEORY (MLT)

Edwin GORDON (1927-2015)

Conegut al món sencer com a investigador, professor, autor, editor i conferenciant en el camp de l’educació musical. La seva gran aportació ha estat l’elaboració d’una teoria de l’aprenentatge musical (MLT) que explica amb una claredat sense precedents el procés seqüenciat de l’aprenentatge musical.

Galardonat poc abans de morir (octubre de 2015) amb el prmi Lowell Mason Fellow que està considerat com el “Nobel” de l’educació musical als Estats Units.

Music Learning Theory (MLT)

La música s’apren com un llenguatge. L’audiation és a la música el que el pensament és al llenguatge. Escoltar internament música amb comprensió és la base d’un camí llarg, fructífer i creatiu amb la música. La MLT seqüencia aquest procés comprensiu amb claredat.

Per això la MLT és l’eina més útil per tot aquell professor de qualsevol àmbit que vol ensenyar música amb la seqüència adequada: primer el so, després la vista.

 

Filosofia de l’IGEME

L’IGEME és un institut fundat a Espanya l’any 2015, d’estudis i difusió de programes d’educació musical basats en la teoria de l’aprenentatge musical del pedagog nord-americà Edwin Gordon.

Amb seu a Madrid, desenvolupa activitats de formació de professors a tota Espanya i Amèrica llatina.

De la mateixa manera, és una associació que agrupa i crea xarxes de comunicació i recursos pedagògics per a tots aquells interessats en la MLT com a eina educativa.

L’associació

IGEME és una associació sense ànim de lucre que promou programes formatius relacionats amb la difusió de la Music Learning Theory de Gordon i sosté una comunitat viva d’aprenentatge de tots els professionals que incorporen la MLT a les seves pràctiques educatives tan a Espanya com a l’Amèrica llatina.

 

Més informació

Directori de socis

Cercador de socis MLT

Cercar

Agenda

There are no upcoming events at this time.

Últims posts

31 Mai
MOMENTS ESPECIALS
10:10 am
1 Mai
Maneres d’organitzar, repartir i recollir el material didàctic a classe
09:06 am
30 Mar
LOCRIOMANÍA
10:00 pm
28 Feb
COMPARTINT LES CRISIS (3a PART)
11:25 pm

VIDEOS

Opinions dels estudiants

CONTACTA AMB NOSALTRES

Nom (*)

Email (*)

Telèfon

Assumpte

Missatge (*)

[recaptcha]

Borsa de treball

Amb els nostres plans formatius podràs entrar a formar part de la borsa de treball de l’IGEME per realitzar col·laboracions o treballar a qualsevol dels nostres centres associats.

Entitats col•laboradores